tiistai 17. kesäkuuta 2008

Epilogi

Kaikki hyva loppuu aikanaan, niin myos tama matka. Paapiirteet on onnistuttu varsin kattavasti blogiin kokoamaan, mutta jotain on myos unohtunut. Kuten maataloustuotetarkastus Kalifornian rajalla. Se oli hienoa.

New Yorkin pysahdys on ollut aika lailla komediapainotteinen. Sunnuntaina illalla oltiin katsomassa stand-upia yhdella kuuluisalla klubilla, jolta on ponnistanut aikanaan semmoset nimet kuin vaikkapa Eddie Murphy, Adam Sandler, Chris Rock ja Jerry Seinfeld. Ainut ajatus mielessa sinne mentaessa oli, etta ei eturiviin niin saastyy paljolta, mutta siihen meidat ohjattiin siihen ihan lavan kupeeseen. Saatiin siina illan aikana vastailla kysymyksiin mm. Suomen presidentista ja Aino sai kommenttia huonosta ryhdistaan (auts). Stand upia kuului iltaohjelmaan myos eilen, talla kertaa oman hostellin kellarissa. Jos sunnuntai-ilta oli huippu stand upia, eilinen oli toiselta aarilaidalta. Koomikoita ei voinut olla nauramatta, koska niiden jutut oli vaan niiiiin huonoja. Mutta hauskaa siis loppujen lopuksi sekin.

Kone lahtee muutaman tunnin paasta. Air France saa taas osoittaa toimivuutensa. Kunhan koneessa saa ruokaa ja hyvia leffoja niin kaikki on hyvin. Eika toisaalta haittaisi vaikka saataisiin yhta komea stuertti kuin SF-NY -lennolla..

Eilen iltapaivalla onnistuttiin loytamaan suomalaishemmot, jotka myos on kierrellyt taalla viime viikot ja joihin on koitettu ottaa yhteytta kaikin mahdollisin tavoin ja vihdoin se onnistui. Central parkissa oltiin piknikilla, kunnes tuli ukkonen.

Mutta nyt loppuu nettiaika eika dollareita enaa ole aivan liikaa, joten heippa ja nakymisiin! Kiitos, jos olette jaksaneet lukea ja kiitos kommenteista. Pahoittelut hiukan toksahtavasta lopusta, toinen jalka kun on jo lentokentalla. Ja loput jutut voi kertoa kotona.

1 kommentti:

Tia kirjoitti...

Hyvää kotimatkaa tytöille!