perjantai 6. kesäkuuta 2008

Viva Las Vegas

No niin, nyt vaan lyhyt valipaivitys. Eli ollaan Vegasissa ja hotellin netti on maksullinen. Mutta hyvin menee edelleen ja palataan asiaan tarkemmin parin paivan paasta (suunnilleen). Viime paivina on budjetti ottanut vahan iskua, silla yovyttiin Grand Canyonilla hyvin kalliisti hotellissa ja nyt ollaan Vegasissa kaksi yota hotellissa myos. Eika tamakaan nyt ihan ilmanen ole, vaikkei Canyonin hintoihin yllakaan. Aidit voivat tassa kohtaa lukea rivien valista "laheta rahaa" -viestin. No ei vaan, ei ihan viela olla niin puilla pajailla.

Grand Canyon oli suunnilleen odotusten mukainen: iso, huikeat nakymat, hiljaista. Ainut mika jai puuttumaan oli punertava vari auringon laskiessa. Auringonnousu aamulla klo 5 oli sen sijaan upeaa katsottavaa (taman voi todistaa tosin vain Aino, Sussu kaansi kylkea kun kello soi). Alueesta on muuten sitten saatu todellinen turistikyla, jossa peuratkin on niin tottuneita ihmisiin, etta makailee hotellin takapihalla.

Vegasiin ei viela ole ehditty kummemmin tutustua, mutta aika neonvariselta nayttaa. Eli elokuvat ei valehtele:) Mutta tasta lisaa myohemmin, ensin taytyy ottaa kaupunki haltuun. Illan tavoitteena on maksaa pelipoydan voitoilla kallis hotellilasku.

1 kommentti:

Tia kirjoitti...

Jos sattuu käymään kuten What happens in Vegas -leffassa (joutuu ihan vahingossa naimisiin Ashton Kutcherin kanssa), niin ei muuta kuin kaikkea hyvää! ;)

Nauttikaahan matkasta, tytsyt! Täällä seurataan tiiviisti teidän seikkailuita :)